(0)

Retourneren

Retourneren

Online bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst, mits onbeschadigd, retour sturen of terugbrengen en/of omruilen in  onze winkel in Breda. Het is niet mogelijk om een artikelen die naar u wens zijn samengesteld te retourneren, dit staat duidelijk vermeld in de omschrijving.

 

Retour sturen

U kunt het artikel rechtstreeks retour sturen door gebruik te maken van een PostNL Pakketpunt. De kosten van het retour sturen dient u zelf te betalen.

Verpak de retour te sturen artikelen het liefst in de originele verzendverpakking. Als de originele verpakking niet meer bruikbaar is, kunt u de artikelen op de volgende manier retourneren: verpak ze in een doos en zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd in de doos zitten geklemd, gebruik hiervoor bijvoorbeeld piepschuim, bubbeltje folie of oud papier. Het is belangrijk dat we de artikelen onbeschadigd in oorspronkelijk staat ontvangen. Wanneer u het artikel retour stuurt, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier, maar hiertoe bent u niet verplicht. Voor de producten van Vetsak geldt een andere retourprocedure* Download hier het modelformulier. 

Wanneer u de bovenstaande stappen hebt doorlopen kunt u het artikel retourneren naar:

InHuis Interieur

Veemarktstraat 62 – 64

4811ZJ Breda

Als u de online bestelde artikelen aflevert bij een PostNL Pakketpunt ontvangt u een retourticket met track & trace code. Mochten de door u retour gestuurde artikelen kwijt raken in de post, heeft u ten alle tijden een bewijs van verzending.  Bewaar deze bon goed. Retourzendingen zijn risico van de koper. InHuis Interieur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

Zodra wij de retour gestuurde artikelen hebben ontvangen, sturen wij  u een bevestiging per e-mail. Afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvangt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen u aankoop bedrag terug.

 

Terugbrengen naar de winkel

Als u het artikel wilt terugbrengen of omruilen in onze winkel in Breda moet u de volledige pakbon meenemen die u hebt gekregen bij uw bestelling. Wij nemen het artikel retour en afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvangt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen u aankoop bedrag terug.

 

*Retouren van Vetsak. Wanneer u een vetsak retour wilt sturen dient dit te gebeuren naar de afzenden. Alle Vetsak producten worden direct vanuit de fabriek in duitsland naar u thuis verzonden, en dienen bij het retourneren ook naar duitsland te worden terug gezonden. De kosten hiervoor zijn voor de klant. Tevens worden producten van Vetsak niet retour genomen in de winkel. Wanneer u een Vetsak wilt retourneren dient u vooraf contact met ons op te nemen. 

 

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?