(0)

Verlichting

               

                  

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste onderdelen in het interieur. Lampen geven sfeer en wartme, en verlichting is de basis van ieder interieurontwerp. Daarom hebben we bij InHuis Interieur het grootste assortiment verlichting van klassiek tot moderne design lampen. We bieden een groot assortiment hanglampen, plaffonnières, tafellampen, vloerlampen, wandlampen en kroonluchters. Bij InHuis Interieur vind u verschillende stijlen verlichting zoals, baroque, klassiek, modern, landelijk, oosters en ect design. Bent u op zoek naar mooie kwalitatiefhoogstaande verlichting voor een betaalbare prijs dan bent u bij InHuis Interieur aan het juiste adres. Bij InHuis Interieur gaan we voor kwaliteit verlichting/ lampen en zijn dealer van diverse merken zoals o.a. STOUT verlichting, Leclercqen Bouwman, Lumière, Crystolight, PTMD en Brynxz.

Tevens vind u bij InHuis Interieur een groot assortiment aan kroonluchters in diverse vormen, maten en afwerkingen. Al onze klassieke kroonluchters zijn voorzien van hoogwaardig kristal. We bieden een grote diversiteit kroonluchters, hierin onderscheiden we diverse stijlen zoals klassiek, nieuw klassiek, marie thérèse, moder, en bohemia. Bij InHuis Interieur kunt u us kroonluchter op maat bestellen in elke gewenste kleur en kristal. 

In ons ruime assortiment verlichting vind u ook klassieke en baroque lampen kappen, daarnaast is InHuis Interieur specialist in het maken van  lampenkappen op maat. Bent u op zoek naar een mooie lampenkap op een bestaande voet? Wij adviseren u graag! We maken de lampenkappen in elke gewenste vorm, grootte, kleur en afmeting. Maar ook kappen voor hanglampen of lampenkapjes voor kroonluchter kunnen we geheel naar eigen wens op maat maken. 

Laat u inspireren op onze website, en kom voor de hele collectie eens naar de showroom van InHuis Interieur te Breda. Hier helpen wij u graag verder, ook voor projectmatig advies kunt u bij ons terrecht.

 

               

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?