(0)

Verzenden

Verzendkosten

De verzendkosten variëren per product en kunt u altijd inzien door het product in uw winkelwagen te plaatsen. Je betaald één keer verzendkosten ongeacht de hoeveelheid producten die u heeft besteld.

 

Onze standaard verzendkosten voor Nederland zijn:

  • Bij besteding tot €9,95 zijn de verzendkosten: €4,50
  • Bij besteding van €9,95 tot €14,95 zijn de verzendkosten: €3,99
  • Bij besteding vanaf €14,95 zijn de verzendkosten: € 2,99
  • GRATIS bij bestellingen boven de € 100,- 

 

Onze standaard verzendkosten voor België/Duitsland zijn:

  • Bij besteding tot €9,95 zijn de verzendkosten: €6,50
  • Bij besteding van €9,95 tot €14,95 zijn de verzendkosten: €4,99
  • Bij besteding vanaf €14,95 zijn de verzendkosten: € 3,99
  • GRATIS bij bestellingen boven de € 100,-

 

Opgesplitste bestellingen:

Op het moment dat u een bestelling plaats met voorradige producten en producten die een andere levertijd hebben of tijdelijk niet leverbaar zijn, versturen wij de bestelling pas op het moment dat deze compleet is.

 

Levertijd

De levertijd vindt u in de rechter kolom bij de producten. Dit kan verschillen per artikel. Wij zorgen ervoor dat de aanduiding van de levertijden altijd up-to-date is.

 

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen InHuis (directe betaling):

Heeft u uw bestelling via een directe betaling aan ons betaald? Dan versturen wij uw pakketje dezelfde dag nog via PostNL. Zo heeft u in principe uw bestelling de volgende werkdag in huis. De kans bestaat dat uw bestelling er bij PostNL langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen worden de pakketjes de volgende dag bezorgd. 

 

Levertijd bij overboeking (indirecte betaling):

Wanneer u kiest voor een indirecte betaling dient u rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd. Wanneer de betaling voor ons zichtbaar is zenden wij u een e-mail met de ontvangstbevestiging en versturen wij diezelfde dag nog uw bestelling.

 

Volgen van uw pakketje:

Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een e-mail bevestiging met de track & trace code van uw bestelling. Via de website van PostNL https://mijnpakket.postnl.nl kunt u de exacte status volgen van uw pakket. PostNL levert op adressen van particulieren ook op zaterdagen.

 

Niet thuis bij levering:

Op het moment dat PostNL uw pakket niet bij u, of de geadresseerde kan afleveren wordt het aan de buren aangeboden. Als het pakket ook niet bij hen aangeleverd kan worden, wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Wanneer u of de buren bij de tweede poging niet thuis zijn wordt er door Post NL een ticket in de brievenbus achtergelaten. Met dit ticket kunt u uw bestelling bij het desbetreffende PostNL servicepunt afhalen. Hiervoor heeft u 3 weken de tijd. 

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?