(0)
Sid Dickens

Sid Dickens

De originele Sid Dickens Memory Blocks zijn  met de hand gemaakte wand tableau’s, ontworpen door de gelijknamige Canadese kunstenaar Sid Dickens.  De Sid Dickens memory blocks zijn unieke wanddecoratie tegels om te verzamelen. Ieder Sid Dickens tableau is voorzien van een nummer, titel en korte poëtische omschrijving. Zo wordt deze bijzondere verzameling Sid Dickens tegels nog persoonlijker, en maak je een wand vol herinneringen. De Sid Dickens tegels zorgen niet alleen voor een prachtige aanvulling interieur maar zorgen ook voor een bijzonder gesprek. 

Bent u op zoek naar een uniek stukje wanddecoratie, denk dan eens aan de Sid Dickens Memory Blocks. Met de Sid Dickens tableau's kunt u oneindig variëren in hoeveelheid en samenstelling. Wij hebben meer dan 60 tegels in onze winkel, en we kunnen tevens de desgewenste tegel voor u bestellen. Bent u geïnteresseerd in de Sid Dickens tableau's neem dan gerust contact met ons op.

Sid Dickens, een unieke verslaving waar je trots op kunt zijn!

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?