(0)
Culti Milano

Culti Milano

Culti Milano is de uitvinder van de geurstokjes. Allessandro Agrati was oorspronkelijk interieur ontwerper maar besefte dat geur ontzettend belangrijk is in een ruimte, en hoe je die ervaard. Hij liet zicht inspireren door rotan handwerk en bracht in 1990 onder de naam Culti Milano de allereerste geurstokjes op de markt! 

Culti is een kwalitatief hoogstaand merk. Ondanks de verscheidenheid in geurstokjes en huisparfum staat Culti altijd nog aan de top. Dit komt door de strenge selectie uit grondstofen die wordt gemaakt voor de Culti huisparfums. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en deze zorgen voor die exclusieve en overheerlijke huisparfum! De Culti geurstokjes geven de geur geleidelijk af aan de ruimte, langzaam en subtiel. 

Tip! Voor een extra geurboost draait u de stokjes om!

InHuis Interieur heeft als grootste Culti Milano dealer in Nederland, het hele assortiment van Culti Milano. Tevens kunt u alle 13 geuren ruiken in onze winkel in Breda. Naast de bekende Culti geurstokjes vindt u ook Culti geurzakjes voor in huis of in de auto, roomspray, en geurkaarsen.  

Het hele assortiment Culti Milano geurstokjes koopt u bij InHuis interieur, vandaag besteld morgen in huis!

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?