(0)
Lampe Berger

Lampe Berger®

Lampe Berger is een katalytische geurlamp die de omgevingslucht zuivert en tevens ook parfumeert. De Lampe berger haalt alle onaangename luchtjes uit de woonomgeving weg, zoals kookluchten, sigarettenrook en geuren van huisdieren. De Lampe Berger zorgt voor een schonere lucht. Tevens verspreid de Lampe Berger een heerlijke Parfum in uw huis.

InHuis Interieur is de hoofddealer van Lampe Berger in Breda en omstreken.

Bij InHuis Interieur vind u het grootste assortiment vloeistoffen, branders en lonten / stenen voor de Lampe Berger, en is als hoofddealer van Lampe Berger het grootste verkooppunt van het volledige Lampe Berger assortiment in Breda en omstreken. InHuis interieur is gespecialiseerd in verschillende huisparfums zoals Lampe Berger, Parfum Berger, Yankee Candle & Culti Milano.

Ook online kunt u bij ons terecht voor het grootste aanbod van Lampe Berger. Kijk snel in onze online webwinkel voor alle Lampe Berger vloeistoffen, branders en giftsets.

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?