(0)
Lampe Berger

Lampe Berger is een katalytische geurlamp die de omgevingslucht zuivert én parfumeert. De geurlamp haalt alle onaangename luchtjes uit de woonomgeving weg, zoals kookluchten, sigarettenrook en geuren van huisdieren. Bij InHuis Interieur hebben wij alles wat u zoekt op het gebied van dit merk. Dankzij de huisparfum van Lampe Berger kiest u voor een schonere lucht bij u in huis. Ook verspreidt de Lampe Berger geurlamp een heerlijke parfum in uw huis of zuivert het de lucht zonder parfum te verspreiden.

InHuis Interieur is de hoofddealer van Lampe Berger in Breda en omstreken

Bij InHuis Interieur vindt u het grootste assortiment geurlampen, huisparfum, vloeistoffen, branders, lonten en stenen voor de Lampe Berger. Bovendien zijn wij als hoofddealer van het grootste verkooppunt van het volledige Lampe Berger assortiment in Breda en omstreken. InHuis Interieur is gespecialiseerd in verschillende huisparfums zoals Lampe Berger, Parfum Berger, Yankee Candle & Culti Milano.

Lampe Berger wordt Maison Berger

Na 120 jaar krijgt de bekende merknaam Lampe Berger een naamswijziging. Het assortiment van Lampe Berger is tegenwoordig naast katalytische geurbranders ook uitgebreid met de lijn van Parfum Berger met geurstokjes en geurkaarsen. De geurlijnen Lampe Berger en Parfum Berger gaan daarom verder onder de overkoepelende naam Maison Berger. Het assortiment en alle artikelen blijven hetzelfde. Zo hoeft u uw vertrouwde producten niet te missen.

Welk product zoekt u?

Binnen ons assortiment vindt u verschillende producten terug. Bij Lampe Berger vindt u veel mogelijkheden in huisparfum. Van katalytische geurlampen voor in huis tot geurdiffusers voor in de auto en van navulvloeistof tot geurstokjes en alles wat daartussen ligt. Denk hierbij aan:

De Lampe Berger huisparfum is enkel mogelijk als brander. Het voordeel hiervan is dat de geur zich geleidelijk verspreidt en dit het enige product is dat de lucht echt zuivert. Bovendien zijn de branders beschikbaar in verschillende kleuren. Er zit dus altijd iets tussen dat bij uw interieur past.

Ook voor de rest van uw interieur

Het is van groot belang dat u zich thuis voelt in uw woning. Naast een heerlijke geur in huis spelen meubelen, verlichting en accessoires ook een belangrijke rol. Ook daarmee helpen wij u graag. In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van wonen. Van banken tot zitzakken en van kroonluchters tot diverse woonaccessoires, zoals fotolijstjes, klokken en spiegels. Met de uiteenlopende variatie in prijs en woonstijl, is de kans dat u iets passends vindt voor uw interieur erg groot.

Leg het allemaal in uw online winkelmand

Of u nu zoekt naar een Lampe Berger geurlamp, geurstokjes voor in uw badkamer of een heerlijke geurkaars voor in uw woonkamer, wij helpen u er graag mee. Ook online kunt u bij ons terecht voor het grootste aanbod van Lampe Berger. Kijk snel in onze online webwinkel voor alle Lampe Berger vloeistoffen, branders, giftsets en accessoires. Heeft u nog vragen over onze producten of uw bestelling? Bel gerust naar telefoonnummer 076 521 53 17 of mail uw vraag naar info@inhuisinterieur.nl

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?