(0)
Parfum Berger

Parfum Berger

Parfum Berger is een aanvulling op de bekende Lampe Berger katalytische reiniger. Met Parfum Berger geurstokjes parfumeert u nu ook de kleinere ruimtes met de heerlijke geuren van de vertrouwde Lampe Berger huisparfum.  Plaats de Parfum Berger geurstokjes op het toilet, in de badkamer, op de slaapkamer of ontvang uw gasten in een heerlijk ruikende hal. 

Het voordeel het combineren van de Lampe Berger en Parfum Berger geurstokjes is dat u nu uw gehele huis kan parfumeren met dezelfde huisparfum. Parfum Berger is inmiddels uitgevoerd in de 15 beste geuren van Lampe Berger. De collectie Parfum Berger wordt steeds groter, dus mocht uw favoriete Lampe Berger geur er nog niet tussen zitten, niet getreurd deze zal ongetwijfeld nog verschijnen in de Parfum Berger Bouquet Parfumé Cube serie.

De Parfum Berger Bouquet Parfumé Cube, of ook wel de Parfum Berger The Cube Scented Bouquet genoemd, is de starterset van de Parfum Berger geurstokjes. De vierkante glazen basisfles van Parfum Berger heeft een strakke moderne uitstraling en is afgewerkt met een chique zilveren ring. De zwarte geurstokjesgeven het geheel een eigentijdse uitstraling. Parfum Berger Bouquet Parfumé Cube is gevuld met 125 ml vloeistof, bevat een setje van 8 geurstokjes. Gaat u liever voor een opvallender design, kijk dan eens bij de luxe flessen van Parfum Berger. Anders dan de stokjes kunt u gaan voor de Parfum Berger Bouquet Parfumé Rose, een mooie keramieken roos met dezelfde werking als de geurstokjes. Wanneer u de ruimte een geur-boost wil geven kiest u uit een van de Parfum Berger roomsprays.

 

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?