(0)
Yankee Candle

Yankee Candle

Geuren zijn sfeerbepalend, u kent vast wel het moment dat u ergens binnenkomt en een geur je doet herinneren aan een bepaalt moment. Als specialist op gebied van geuren en aroma’s maakt Yankee Candle geurkaarsen voor iedere gelegenheid. Met een keuze uit 100 verschillende geuren is er altijd een Yankee Candle kaars die bij de situatie past! Alle geuren worden met zorg samengesteld en ontwikkeld op basis en echte, zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Door het brede aanbod van Yankee Candle vindt u naast de geur ook de perfecte kaars voor ieder moment. Ga voor de Yankee Candle Jar die tot wel 150 branduren mee gaat. Probeer 1 van de 100 geuren uit met de Yankee Candle Votive, of breng sfeer in huis met de Yankee Candle waxmelts. Kleine tarts die in een bijpassende waxinebrander niet alleen een heerlijke geur versprijden maar ook nog eens een mooie woonaccessoire zijn. 

InHuis interieur dé hoofddealer van Yankee Candle in Nederland.

In onze winkel in Breda vindt u een groot assortiment Yankee Candle en voor de gehele Yankee Candle collectie kijkt u in onze webshop. Daar koopt u veilig, eenvoudig en snel Yankee Candle Jars, Tarts, Tealights, Votives en alle Yankee Candle accessoires.

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?