(0)
Yankee Candle

Yankee Candle

Als specialist op gebied van geuren en aroma’s maakt Yankee Candle geurkaarsen voor iedere gelegenheid. Geuren zijn sfeerbepalend, u kent vast wel het moment dat u ergens binnenkomt en een geur u doet herinneren aan een bepaalt moment. Met een keuze uit 80 verschillende geuren is er altijd een Yankee Candle kaars te bestellen die bij de situatie past! Alle geuren worden met zorg samengesteld en ontwikkeld op basis en echte, zuivere en natuurlijke ingrediënten.

 

Welke Yankee Candle gaat u bestellen?

Door het brede aanbod van Yankee Candle die u kunt bestellen, vindt u naast de geur ook de perfecte kaars voor ieder moment. Ga voor de Yankee Candle Jar die tot wel 150 branduren mee gaat. Probeer 1 van de 80 geuren uit met de Yankee Candle Votive, of breng sfeer in huis met de Yankee Candle waxmelts. Dit zijn kleine tarts met een bijpassende waxinebrander die niet alleen een heerlijke geur verspreiden, maar ook nog eens een mooie woonaccessoire zijn. Staan de feestdagen weer voor de deur of bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan is het bestellen van een Yankee Candle Giftset zeker een goed idee.

 

Bekijk het aanbod van dé hoofddealer van Yankee Candle in Nederland

In onze winkel in Breda vindt u een groot assortiment Yankee Candle Jars. In onze webshop kunt u de gehele Yankee Candle collectie bestellen. Daar koopt u veilig, eenvoudig en snel Yankee Candle Jars, Tarts, Tealights, Votives en alle Yankee Candle accessoires. Mocht u nog vragen hebben, dan bereikt u ons via 076 521 53 17.

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?