(0)
Yankee Candle Geurkaars Small
0 artikelen

Yankee Candle Jar Small

Niet alleen in de woonkamer is het heerlijk ontspannen, maar met de Yankee Candle Jar Small geeft u ook een heerlijke geur aan uw badkamer of toilet. Geurkaarsen zorgen voor ontspanning en maken iedere situatie sfeervol. Omdat geur heel persoonlijk is heeft u met de Yankee Candle geurkaarsen collectie keuze uit maar liefst 100 geuren. Zo vindt u altijd de juiste Yankee Candle geur voor ieder moment. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken zijn de parfums onderverdeeld in 5 groepen, Fresh / Fris, Floral / Bloemig, Fruit / Fruitig, Food & Spices / Kruidig, Festive / Seizoen.

Naast de keuze uit de heerlijke geuren zien de Yankee Candle kaarsen er ook nog eens heel mooi uit. De bekendste kaars is de Yankee Candle Jar, een geurkaars in glazen pot, een liefhebber van vele. De Yankee Candle Jars gaan tot wel 150 branduren mee en door de handige glazen deksel met rubberen rand blijft de geur ook nog eens behouden wanneer u de kaars niet brand.  De Yankee Candle potten zijn er in drie formaten.

Yankee Candle Jar Large: 100 -150 branduren | €29,75

Yankee Candle Jar Medium: 65 – 90 branduren | €24,95

Yankee Candle Jar Small: 25 – 40 branduren | €12,95

Voor een goede verbranding van uw Yankee Candle geurkaars moet u voor het aansteken van de kaars het lont afknippen tot ongeveer 1 cm boven de wax. Hier kunt u de wick trimmer voor gebruiken. Daarna laat u de kaarsen minimaal 3 - 4 uur branden, het oppervlak is dan helemaal gesmolten en zo voorkomt u kuilvorming. Bij het juiste gebruik van uw Yankee Candle kaars zal de pot mooi schoon branden!

De Yankee Candle Jar Small zijn de kleinste kaarsjes in glas van de Yankee Candle collectie. Klein maar fijn! Met een aantal van deze kleine kaarsen op een dienblad heb je meteen een leuke tafelaccessoire, en voor iedere dag een andere geur. De kleine kaarsjes met lange branduren maakt de Yankee Candle colllectie echt voor iedereen toegankelijk!

Tip! Kunt u niet kiezen uit en van de 100 Yankee Candle geuren? Probeer dan eerst een paar geuren uit met de voordelige Yankee Candle votive geurkaarsjes!

Yankee Candle koopt u bij InHuis Interieur. Dé huisparfumspecialist van Nederland vindt u in Breda.

Werkdagen vóór 16:00 besteld, morgen InHuis!

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.140.732.949.B02
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?