(0)
Bureau & Bureaustoelen

Bureaus & Bureaustoelen

Engels klassiek bureau met klassieke bureaustoel koopt u bij InHuis Interieur. Was u altijd al op zoek naar dat mooie klassieke bureau of droomt u van een Engels klassiek kantoor? Als specialist op het gebied van klassieke inrichting heeft u bij ons keuze uit klassiek bureaus en bureaustoelen, klassieke archiefkasten en kantoorbenodigdheden zoals klassieke bureaulampen, letterbakken en nog veel meer. Alles om een klassiek kantoor of directiebureau in te richten.

Of u nu op zoek bent naar een goede werkplek voor als je thuiswerkt, of een werkplek op kantoor met uitstraling. Wat vooral belangrijk is, is dat uw werkplek voldoet aan alle wensen! Bij InHuis Interieur vindt u verschillende soorten en formaten bureaus. Dus waar u ook wilt werken er is altijd een bureau dat bij u past. Gaat u voor een groot bureau met veel opbergruimte, of liever voor een kleine secretaire met genoeg opberglades die perfect past in een kleine ruimte. Bureaus zijn niet alleen erg handig om aan te werken, maar een bureau bied ook nog de nodige bergruimte voor uw computer of laptop. Ondanks dat de klassieke bureaus authentiek lijken zijn ze aangepast aan de huidige maatstaven. Zo kunt u in de klassieke computerbureaus een forse vaste computer kwijt en is er in de lade onder het werkblad ruimte voor uw muis en toetsenbord. Het klassiek computerbureau heeft ook nog eens genoeg bergruimte in 3 afsluitbare opberglades voor al uw papierwerk.

De bureaus van Authentic Models zijn prachtig afgewerkte bureaus, geïnspireerd op vroegere tijden. Zo is het grote Authentic Models bureau Captain’s Desk een bureau dat zijn oorsprong vindt in het kapiteinskwartier op een schip. Dit bureau is zo gemaakt dat het maximaal comfort bied op een minimaal vloeroppervlak. Heeft u weinig ruimte voor een bureau? Denk dan eens aan de Authentic Models Secretaire Grand Hotel. Deze uitschuifbare secretaire neemt weinig ruimte in maar geeft door het uitschuifbare blad een fijne werkruimte. Deze Franse stijl secretaire heeft ook nog eens genoeg bergruimte door een 6-tal opberglades. Ook wanneer u ruimte genoeg heeft maar liever geen kolossaal bureau in de ruimte wilt plaatsen hebben we bij InHuis Interieur de oplossing. De Authentic Models Navigator’s Desk doet met zijn open poten ruimtelijk aan. In het bureaublad zitten drie lades zodat voor het opbergen van papieren.

Maak het klassieke kantoorinterieur compleet met een van onze Engels klassieke bureaustoelen. Een bureaustoel moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens goed zitten. Zo is de handgemaakte houten bureaustoel van Authentic Models een prachtige aanvulling in uw klassieke werkkamer. De  Authentic Models Purser’s Chair is gemaakt van kersen- en esdoorhout, en is lichtgewicht door het smeedijzeren onderstel. Deze en nog veel meer bureaustoelen vindt u onder bureaustoelen

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?