(0)
Kasten

Kasten

Kasten koopt u bij InHuis Interieur. Met oneindig veel keus in kasten hebben we bij InHuis Interieur altijd de kast die bij u past. Van klassieke wandkasten tot landelijke buffetkasten en moderne tv-meubelen. Het grote assortiment kasten is onder te verdelen in de volgende categorieën; buffetkasten, vitrinekasten, boekenkasten, wandkasten, ladekasten, dressoirs, halkastjes, en tv-meubelen.

Kasten zijn vaak groot en robuust en nemen daarom een behoorlijke plek in de woning. De uitstraling, materiaal en kleurkeuze is dan ook zeer bepalend voor uw interieur. Gaat u voor een klassieke kast van mooi eikenhout met gedisselde afwerking, of een buffetkast met krijtverf look voor een landelijke look? Dat kan allemaal, en nog veel meer bij InHuis Interieur! Kasten zijn niet alleen een lust voor het oog maar kasten bieden ook praktische opbergruimte. Toon uw mooiste servies in een buffetkast met glazen deuren. Berg uw boekenverzameling op in een boekenkast, uw papieren in een ladekast. En raak uw sleutels niet meer kwijt door dat praktische halkastje.

Omdat de ruimte en hoogte bepalend zijn voor de afmetingen van de kast maken wij de kast op maat. Zo slaagt u bij InHuis Interieur altijd voor een passende kast. Waar in een grote ruimte liever kiest voor een grote buffetkast kunt u in een kleine ruimte beter gaan voor een smalle kast. Voor de liefhebber van klassieke kasten is de Globe Wernicke archiefkast een must-have. De Globe Wernicke boekenkast staat prachtig in een klassiek kantoor of klassieke herenkamer. De Globe Wernicke kast bestaat uit vaste elementen, die u geheel naar eigen wens samen kunt stellen. Ook bieden we bij InHuis Interieur alle mogelijkheden voor een tv-meubel. Televisiemeubelen zijn geheel naar eigen wens in te vullen zodat uw apparatuur altijd past!

Wanneer u bij InHuis Interieur een kast koopt kunt u kiezen uit diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Al onze kasten zijn onderdeel van een serie zodat u de kast makkelijk kunt combineren met andere meubelen zoals een salontafel, eetkamertafel of tv-meubel. 

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?