(0)
Stoelen

Stoelen

Stoelen koop je bij InHuis Interieur. Stoelen zijn er in verschillende soorten en maten en geven een luxe uitstraling aan het interieur.  De keuze voor een stoel is zeer persoonlijk. Wil je een stoel met actieve zit of een stoel waarin je lekker onderuit zakt? Daarom bieden we bij InHuis Interieur een ruime keuze in stoelen zoals fauteuils, elektrische relax-fauteuils, eetkamer fauteuils, eetkamer stoelen, eetkamer banken, love-seats, bureau stoelen, hangstoelen en zitzakken.

Comfort en een goede rug ondersteuning in een fauteuil is belangrijk. Daarom zijn al onze fauteuils voorzien van een beukenhouten frame met nosag vering, en een keerbaar zitkussen. Zo behoudt u optimaal zitcomfort in een luxe fauteuil. De collectie fauteuils varieert van kleine club-fauteuiltjes tot forsere oorfauteuils, van een moderne fauteuil door een klassieke fauteuil. Met de ruime collectie aan stoffen kleuren en patronen zit er altijd een fauteuil bij die bij u past. Wil je echt lekker ontspannen ga dan voor een van onze relax-fauteuils. Relax-fauteuils zijn voorzien van een motor die traploos instelbaar is. Wanneer u de elektrisch verstelbare fauteuil bedient komen het been- en rug gedeelte tegelijkertijd in beweging. Elke Fauteuil is samen te stellen naar uw eigen specifieke wens. U kunt kiezen uit tal van stoffen en patronen, en de kleur van de poten is af te stemmen bij de rest van uw interieur.

Dit geldt ook voor onze collectie eetkamer stoelen en eetkamer fauteuils. Tafelt u lang na ga dan voor een comfortabele eetkamerstoel met armleuning voor net dat beetje meer comfort. Heeft u een eetkamertafel met onderregel dan kiest u liever voor een eetkamerstoel zonder armleuning. Naast de keuze voor eetkamerstoelen in stof kunt u ook kiezen voor eetkamerstoelen in leer. Wilt u eens wat anders? Kijk dan eens bij onze eetkamerbanken.

Voor de echte harde werken vindt u in onze collectie stoelen ook bureaustoelen. Niet zomaar bureaustoelen maar klassieke bureaustoelen. Prachtige mahoniehouten stoelen met een leren afwerking. Ook de stoelen van Authentic Models zijn een aanrader voor op kantoor of rond de werkplek. En wat is het toch heerlijk om na een lange werkdag te relaxen in een heerlijke VETSAK zitzak of hangstoel van het merk CACOON. Kortom stoelen in alle soorten en maten vindt je bij InHuis Interieur

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?