(0)

Filteren op

Prijs
(€0 - €2195)
Bedrag

Merk
Fauteuil (1)
Afmeting 1 zit
(b) 80 x (d) 88 x (h) 105 cm (1)
Relaxfauteuil
Manueel, electrische enkelvoudige motor (batterij optioneel) (1)
Bediening
Ingebouwd, Simultane beweging van been- en ruggedeelte (1)
Rugkussen
Vaste rug (1)
Zitkussen
Koudschuim kern HR 40 kg (1)
Poten
Queen Ann 15 cm, Koloniaal (1)
Frame
Beuken met nozagveren (1)
Hoekversteviging
Extra nozagveren (1)
Relaxfauteuils
1 artikel

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils koop je bij InHuis Interieur. Relaxstoelen zijn er in verschillende vormen en maten en zorgen voor een ultieme relax plaats in het interieur! De keuze voor een relaxfauteuil is heel divers. Misschien zoekt u gewoon een fauteuil waar u naar een lange werkdag lekker in kan ontspannen. Wil u in de middag een dutje doen in een relaxstoel zodat u niet naar bed hoeft of heeft het meer medische redenen waardoor u kiest voor een elektrisch verstelbare fauteuil.

Onze elektrische fauteuils zijn vervaardigt uit de hoogste kwaliteit materialen. De basis van de relaxfauteuil begint met een vol beukenhouten frame. De nosagveren in het frame van de relaxfauteuil zorgen voor een optimale ondersteuning Het rug kussen van de relaxstoel is ergonomisch gevormd en zorgt op deze manier voor optimale steun in de rug en nek. Gaat u voor een relax fauteuil met vast zitkussen? Of heeft u liever een fauteuil met los zitkussen? De losse zitkussens van de relaxfauteuil zijn altijd rondom gestoffeerd waardoor u ze om kunt keren. Zo heeft u nog iets langer comfort van de relaxfauteuil.

Onze collectie relaxfauteuils zijn voorzien van een traploos instelbare motor. Wanneer u de electrisch verstelbare fauteuil bedient komt het been- en rug gedeelte tegelijktijdig in beweging. Iedere relaxfauteuil is samen te stellen naar uw eigen specifieke wens. De draadloze relaxstoel in de vorm van een oorfauteuil past perfect in een klassiek interieur met een mooie veloursstof. De sportieve relaxfauteuil komt ook fantastisch uit in een moderne inrichting, met een vlotte stof en robuuste leren armkappen is deze hippe relaxstoel een lust voor het oog. U kunt kiezen uit tal van verschillende stoffen en de kleur van de poten is af te stemmen met de rest van het interieur. Een goede relaxfauteuil koopt u bij InHuis Interieur

Relaxfauteuil Vuitton — IH0400

Prijs: € 2495,00
Voorraad: Ja
Levertijd: 6 - 8 weken
Aanvragen Ga naar product...
Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?