(0)
Tafels

Tafels

Tafels koopt u bij InHuis interieur. Met oneindig veel keus in tafels hebben we bij InHuis Interieur altijd de tafel die u zoekt. Van klassieke tafels tot landelijke tafels en modern / design tafels. Het tafelassortiment bestaat uit eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, sidetables en bureaus. Was u altijd al op zoek naar die kersenhouten eetkamertafel bij uw klassieke salon, of die eikenhouten salontafel met lades.

Een tafel is een belangrijke plek in het interieur. Zo kun je aan een eetkamertafel uitgebreid dineren, spelletjes spelen, natafelen of gewoon stug doorwerken. De salontafel bied dan weer ruimte om een drankje op te plaatsen, om met de benen omhoog te zitten tijdens een ontspannen dutje of genoeg ruimte voor het serveren van allerlei hapjes tijdens een spannende film. Tafels zijn onmisbaar in huis en geven een interieur karakter, stijl en een plek om samen te komen met vrienden en familie. Onze vol houten tafels zijn een lust voor het oog en makkelijk in gebruik. Het hout is altijd afgewerkt met een afwerklaag die makkelijk is in onderhoud. U heeft keuze uit verschillende stijlen, houtsoorten, en afwerkingen zodat u altijd een tafel vindt die bij u past.

Omdat geen ruimte in huis hetzelfde is maken we bij InHuis Interieur al onze eetkamertafels en salontafels op maat. Zo kunt u kiezen voor een eetkamertafel voor twee, vier of zes of acht personen. Is dat niet groot genoeg? Wij maken de tafel naar wens nog groter! Liever een ronde tafel? Geen probleem. Ook de salontafels zijn er in verschillende maten. Kies voor een salontafel met lade voor het opbergen van afstandsbediening. Of ga voor een salontafel met onderplank. Als u op zoek bent naar klassieke meubelen, kijk dan eens onder de categorie bijzettafels en sidetables. Hier vind u veel klassieke kleinmeubel waaronder wortelnoten- en mahoniehouten bijzettafeltjes, wijntafeltjes, gepolitoerde plantentafeltjes en haltafels. Voor de echt liefhebben vindt u onder bureaus een prachtig klassiek mahoniehouten bureau met leder ingelegd werkblad

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?