(0)
Vetsak

Vetsak - Cape town

Vetsak is dé luxe zitzak met een exclusieve voor Vetsak ontwikkelde comfortabele hybrid memory foamvulling. Het grote succes van Vetsak vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika. De met schuim gevulde Vetsak zitzak heeft een flexibel en stevig zitcomfort en komt altijd weer terug in model. De Vetsak zitzakken zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Naast de knuffelbare Vetsak Flokati kan je ook overheerlijk loungen in de zachte Vetsak Velvet of ga voor een stoere uitstraling met de Vetsak Corduroi. In de nieuwste Vetsat Free collectie kunt u niet alleen binnen maar ook buiten ontspannen in een Vetsak zitzak. De outdoor zitzak heeft een ademende stof die tegen een buitje kan. 

Met de Vetsak Large FS1000 en de Medium FS600 kan je met het hele gezin heerlijk ontspannen. Maak het echte loungegevoel compleet met de Vetsak Noodle,Footsak & Bloc. Met de Vetsak maakt u ook in de kinderkamer een heerlijke loungehoek.

Op zoek naar originele zitzakken van het merk Vetsak - Capetown? De naam van deze heerlijke en uiterst comfortabele zitzakken gaat terug naar de Zuid-Afrikaanse oorsprong. 'Vetsak' is afrikaans voor dikke/ grote zak, wat een afleiding is van de oorspronkelijke bonenzakken. Ryan Buda raakte geïnspireerd door deze oer oude manier van zitten door de arbeiders op het platte land.

 

Vetsak is een " vette" zitzak voor hét ultieme loungegevoel! Vetsak koop je bij InHuis Interieur, dé grootste dealer van Nederland. in onze showroom in Breda kunt u in alle modellen proefzitten. 

Adres InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811 ZJ Breda
Telefoon +31 (0)76 521 53 17
e-mail info@inhuisinterieur.nl
IBAN
BIC
NL26RABO0134040686
RABONL2U
KvK
Btw
71292578 Breda
NL.001.679.017.B65
Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter, youtube en pinterest!

Wil je ons volgen?